Сузанита вече не живее с майка си и баща си. 19-годишната

...
Сузанита вече не живее с майка си и баща си. 19-годишната
Коментари Харесай

Орхан Мурад оставя Сузанита без зестра


Сузанита вече не живее с майка си и татко си. 19-годишната изпълнителка се е изнесла от фамилния мезонет в Пловдив и се е преместила при гаджето си Марк Славов. Новината бе доказана от членове от семейството, написа Hot Arena.

Популярният татко Орхан Мурад, който се разведе преди към година, не има намерение да остави никаква зестра на дъщеря си. Той настойчиво отхвърляше предлагането на някогашната си брачна половинка Шенай да припишат жилището на детето им. В последна сметка жилището бе пуснато за обмен, само че до момента в който това се случи, тримата бяха принудени да живеят под един покрив.

Сега майката на Сузанита също се е махнала от мезонета. Тя разкри пред медията ни, че е отпътувала на гурбет в Германия, където е получила положително предложение за работа с обезпечена квартира. Орхан е останал самичък. Не е ясно дали няма да прибере при себе си своята държанка Камелия Добрева, с която излиза от известно време. Иначе Сузанита е повече от щастлива до състезателя по мятане на копие Марк, с който вървят от едвам няколко месеца.

Сузи към този момент е била показана на бъдещите си свекър и свекърва. Родителите на спортиста, които живеят в Бургас, доста са харесали миньончето и са го одобрили. Те към този момент не крият топлите си усеща и на общи фрагменти. Марк Славов, който се изявява и като музикален продуцент, за момента се готви в Пловдив за бъдещите си надпревари. Иначе той прекарва огромна част от подготовката си във Финландия.

Двамата със Сузанита дори обмислят в даден миг да се пренесат дружно в скандинавската страна. За почитателите готвят и огромна изненада. Сузанита и Марк възнамеряват общо парче, в което той ще рапира.

„ Много молех Орхан да прехвърлим жилището на детето, на Сузанита. Той отхвърли. Един родител не трябва да бъде лакомец. Сърцето ме боли, че татко й не мисли пo този метод. Орхан не желае да остави нищо на Сузи. Казва: „ Тя навърши 18 година, да се оправя “. Има си други проекти, да е жив и здрав, да ги направи, само че очевидно родителските такива не може да извърши “, съобщи неотдавна Шенай пред „ България Днес “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР